29 Eylül 2009 Salı

Videoist 1


Basın Bülteni:

23-30 Nisan 2003’de Taksim Galeri-x'te ve Kadıköy Kargart’ta gerçekleştirilecek olan “Videoist” festival 23 nisanda Galeri-x’de yapılacak açılışın ardından 25 nisanda Kargart’ta yapılacak ikinci bir buluşma ile devam edecek.

Festivalin ana sponsorluğunu üstlenen Altınbaş Holding’in yanısıra İsbi’de festivalin destekleyici sponsorlarından.

Video Festivali’nin organizasyonunu üstlenen sanatçılar Melik İskender,Hülya Özdemir ve Ferhat Satıcı bu festivalin iki yaka arasında olumlu bir trafiğe’de sebep olmasını diliyorlar..

Belli bir program dahilinde gösterimler ve sergileme ile gerçekleşecek etkinlik, Video-art,video-performans,video-enstalasyon gibi türleri ve farklı sanatçıları bir araya getirecek.

Festival İstanbul’da video sanatının perspektifini ortaya koymayı amaçlıyor.

Festivale katılan sanatçılar
Amir Bey, Ceren Oykut-Murat Ertel, Çağrı Saray, Elif Atalay, Ethem Özgüven,Extra Mücadele, H. Fatih Kızılgök, Ferhat Satıcı, Ferhat Özgür, Genco Gülan, Hülya Özdemir, İrem Arıkan Aydınonat, Kaya Hacaloğlu, Kemal Tufan, Kurucu Koçanoğlu, Maria Sezer, Melik İskender, Mikkel Sktoldan, Nancy Atakan, Nazan Azeri, Neriman Polat, Onur Eroğlu, Seçkin Uysal, Simla Zorlutuna, Tan Cemal, Vicdan Nalbur Taşdemir, Zeynep Per, Yeşim Özsoy Gülan

Festival Mekanları:

Avrupa yakası: Galeri-X Galip Dede Cad.No:48/11 http://www.galerix.org/
Anadolu yakası: Kargart Kadife sok.no:16 81300 Kadıköy/İSTANBUL http://www.kargart.org/ww.kargart.org/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder